Наше проучване: Всеки пети има татус, от който се срамува

Наше проучване: Всеки пети има татус, от който се срамува

Грозните татуси са нещо, което ни изправя на нокти, брато. Знаеш, че естетиката е в душата ни, намерила е там някъде място между касите изпита бира и бургерите с телешко. Би трябвало така да е и твоята душа, щом ни четеш редовно. Затова решихме да те питаме в нашата анкета имаш ли татуировка. Хора естети сме.

Резултатът е, че горе-долу всеки пети има татус, от който иска да се отърве (16% са „Имам, но искам да я премахна“, 4% са „Направих си пиян, сега се чудя какво да я правя”). Грозният туш по кожата е вечен и ако не вземеш мерки, ще го има известно време, дори след като спреш да дишаш. Да не бъдем злоради, ама ще го има на всяка твоя лятна снимка, а ако е някъде по врата или лицето, ще отложиш и сватбата с твоята мацка, понеже сватбеният фотограф ще го хване.

Виж например тоя пич от главната снимка. Нямаме никакво обяснение защо си е причинил това. Явно техните твърде малко са го били като малък.

Решение обаче може да се намери за тези грешки. Може да имаш котва, котка или женска целувка с червен туш над дясното зърно, да са ти сбъркали зодията или просто черепите, които си искал, да приличат на обикновени кратуни.

В такъв случай звънни на Derma-Act. Страшно точни, адекватни и с модерна апаратура, която няма да ти изневери като бившата приятелка! Един наш авер беше там миналата година и да ти кажем -така не е хвалил и Меси при хеттрик!

Ето и всички резултати от анкетата: