in ,

Джорджано и Мис Тигрова и още дуети, които искаме да видим и чуем

Българският шоу бизнес има нужда от нов тласък, брато. Твърде извратени станаха нещата. Кючекът на Криско и Галена ни даде идеята, че можем да видим още подобни дуети у нас, но явно някои не се сещат или са твърде тесногръди. Няма нужда, дайте шоу на и без това изстрадалите сънародници. Имаме куп идеи за дуетни двойки, които досега не сме виждали рамо до рамо. А успехът е гарантиран, ако се вслушат в идеите ни.

Джорджано и Мис Тигрова

Тръгваме ударно, залагайки на сигурното. Джорджано е гарант за неподправено сопрано. Тенор, баритон, бас – всичко това е в арсенала на Мирослав Стоянов. Но понякога и най-талантилвият глас, с какъвто несъмнено разполага Славея от Стара Загора, има нужда от жена партньор, за да изкачи музикалния Еверест. А Мис Тигрова е скандална, пиперлива и достатъчно нахакана, за да нахлуе и в музикалната индустрия. Тя може да танцува и на пилон, което допълнително ще разчупи иначе качествените клипове на Джордано.

Гошо от Почивка и 100 кила

И двамата са родени във Варна, така че имат общо минало. Всяка песен на Гошо от Почивка е хит, същото важи и за Килата майка, така че успехът е гарантиран и затова залагаме смело на крайния успех. Но има една малка пречка, ако Явор Янакиев иска проектът да бъде реализиран, ще трябва да преведе 30 евро по Payal или 50, ако държи да има и видео. Такива са тарифите на българина, живеещ сега в Малага, а той не прави компромиси, когато става въпрос за пари. Двамата обаче гарантират шоу и яки рими, ако Килата се довери текстът му да бъде написан от новия му партньор.

Божинов и Цеца

Позабрави се вечната футболна надежда Валери Божинов с неговия хит “Трепни”, но му казваме, че като не става с футбола, а там нещата видимо куцат, да се пробва с микрофона по кръчмите. Важното е да е в кръчмите, това е идейното продължение на кариерата на всеки български футболист. Талантът за дансинга и пеенето е винаги по-голям от този на терена. Нема смисъл да се лъжем и залъгваме.
Цеца пък е по-стара от баба ти, така че ще си паснат идеално – Божи ще й е като внуче. Той по принцип има афинитет към сръбкини, пък е и пръв пред Камбуракис, така че нищо чудно да стане страшно в един момент.

Саша Рико и Мишо Шамара

Саша Рико ни влезе в сърцето с Mashup 2020, в който ни изправя на крака, като запява стари поп-фолк хитове. Винаги сме обичали годините от детството ни, заради това искаме нов Mashup от нея – да бъде с Мишо Шамара и да изпълнят най-големите рап + чалга дуетни парчета. Например – “Искаш да си с мен” на Шамара и Антибиотика, “Аз не искам да съм с теб” на Лошите, “Бъди добро момче” на Деси Слава и Играта, “Бурята в сърцето” на Софи Маринова и Устата, “Не ме обичаш вече” на Спенс и Сантра, “Луд съм по теб” на Деси и Драго Владов и т.н. Ще съборят Мрежата, гаранция!

Алекс и Влади и братя Аргирови

Минало и настояще, братоци и Цецки, братя и сестри. Като колумбийски сериал, но не точно. Объркването ще бъде пълно, брато. Сетивата ще се лутат кой кой е. Алекс ли е, Влади ли е, Благовест и Светослав също ще си сменят местата, подобно на онази игра с топчето под кибритена кутийка. Предвиждаме тотален хит и сме напълно сериозни. Дори предлагаме да модернизират “Гот е” на братя Аргирови, като нямаме търпение Алекс и Влади да изпеят частта “без пижама”. Искаме и видео!

Кантарджиев и Луна

Ферия от изяшество, брутални мимики и ангелски глас. Тази наша идея достигна своя апогей, не можем да измислим нещо по-силно от дует между професор Кантарджиев и ексцентричната Луна. Двамата ще се допълват в своя луд, луд танц, а с непринуденото си поведение на сцената, ще спечелят публиката от първия миг.

Кефи ли те?

Наше проучване: Всеки пети има татус, от който се срамува

Странно, но факт: Рамос с повече голове и по-малко картони от Меси