Саша Барън Коен за най-трудната част от заснемането на „Борат 2“

Саша Барън Коен за най-трудната част от заснемането на „Борат 2“

Седмицата ще е адски силна, брато. Този петък, 23-и октомври, с гръм и трясък ще бъде представен „Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Michael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan“. В общи линии преводът е „Борат: Подарък от порнографска маймуна за вицепремиера Майк Пенс в полза на наскоро намалялата нация на Казахстан“. Премиерата на втората част ще бъде на стрийминг платформата Amazon Prime Video.

Виж още, брато: Трейлърът на „Борат 2“ е тук, брато! (ВИДЕО)

В дните преди големият ден, актьорът Саша Барън Коен коментире пред New York Times, който ние четем от трона в банята всяка сутрин, най-трудната част от снимките. В изказването си, Саша визира една част от лентата, която може да се види и в трейлъра, който ще лепнем по-долу.

„В продължение на 5 дни живях с образа на Борат в домашна изолация покрай COVID-19 – обясни актьорът. – Бях затворен в къща с подръжници на конспиративните теории. Събуждах се, закусвах, обядвах, вечерях и си лягах като Борат. Нито миг не можех да избягам от този образ. Това бе най-трудната част от снимките на филма.“