in

Саша Барън Коен за най-трудната част от заснемането на “Борат 2”

Седмицата ще е адски силна, брато. Този петък, 23-и октомври, с гръм и трясък ще бъде представен “Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Michael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan”. В общи линии преводът е „Борат: Подарък от порнографска маймуна за вицепремиера Майк Пенс в полза на наскоро намалялата нация на Казахстан“. Премиерата на втората част ще бъде на стрийминг платформата Amazon Prime Video.

Виж още, брато: Трейлърът на “Борат 2” е тук, брато! (ВИДЕО)

В дните преди големият ден, актьорът Саша Барън Коен коментире пред New York Times, който ние четем от трона в банята всяка сутрин, най-трудната част от снимките. В изказването си, Саша визира една част от лентата, която може да се види и в трейлъра, който ще лепнем по-долу.

“В продължение на 5 дни живях с образа на Борат в домашна изолация покрай COVID-19 – обясни актьорът. – Бях затворен в къща с подръжници на конспиративните теории. Събуждах се, закусвах, обядвах, вечерях и си лягах като Борат. Нито миг не можех да избягам от този образ. Това бе най-трудната част от снимките на филма.”

Кефи ли те?

Момиче изпрати на бившия сапун от собствената си мазнина

Not Safe For Work
Click to view this post

10 снимки на яки Цецки с йога пантц