in

Трейлърът на “Борат 2” е тук, брато! (ВИДЕО)

Една легенда се завръща, брато! Не, не е Сашка Васева, но и на нея бихме й се зарадвали, ако пусне песен с Папи Ханс. Май само тя не е още. Нека се развиват младите, ние им се радваме, не не разбирай погрешно. Но Саша Барон Коен отново влиза в обувките на казахстанския репортер Борат Сагдиев. Филмът “Борат” стана хит през 2006 година, а някои негови шеги и до днес използваме в разговор с аверите…noooot!

Заглавието на новия филм Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Michael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan е по-дълго и от мастилото по-тялото на Джизъса. В общи линии се превежда нещо от сорта на„Борат: Подарък от порнографска маймуна за вицепремиера Майк Пенс в полза на наскоро намалялата нация на Казахстан“.

Премиерата на „Борат” ще бъде на стрийминг платформата Amazon Prime Video, потвърди Variety. Кога точно филмът ще бъде пуснат още не се знае, въпреки че според някои източници ще дебютира преди президентските избори, които са на 3 ноември. Amazon отказа да потвърди официалното заглавие за последващи действия.

Кефи ли те?

Да, това е Запорожец! Днес има рожден ден (СНИМКИ)

Жребият за групите на Шампионската лига е хвърлен: Меси срещу Роналдо