in

Годжи, Веско Маринов, Бербатов и още идеи за треньор на националите по футбол

Излезе информация, че Георги Дерменджиев през декември ще бъде махнат от поста на треньор на националния отбор по футбол. Най-накрая! Тва не е Разград, пич.

Ние, разбира се, имаме своите уникални предложения за треньор на националите по футбол. Представяме ти ги в тази кратка статия.

Бербатов

Млад, с езици и опит в топ първенства. Ще се разбира с всички бразилци от Лудогорец. Да им покаже малко финес и как се прави задна ножица на Ливърпул и горна града и вътре. Ебати гола. Скачаме още от кеф. Бербо е перфектен вариант за треньор на националния. За БФС шеф няма да му дадат. Задкулисието е дебело там.

Годжи

Нетрадиционно, но пък трябва да се пробва нещо ново. От Криводол е, демек тежкия Северозапад. Задвратници за лигльовците ще има бая. Само слагат и Гацо Бацов за помощник и щабът е чук. Първо да ги научат да пият, да се бият и тогава да има неква живинка у тия трупове, наречени български футболни национали.

Орхан Мурад

Той ще е единственият треньор, който няма да вижда нищо тревожно в играта на нашите национали. Освен това ще е и прекрасен мотиватор – има вечни хитове, с които ще вдига настроението в съблекалнята преди мач. Това чичо Гошо не го може, нали?

Денис Тефиков

Само той ще върне публиката по стадионие. Вярно, друсащи гюбеци и вечно на лайф във фейсбук, но все пак е по-добре от празните седалки, които гледаме от телевизора. Освен това, той ще запали младежта по футбола с оглед липсата на каквито и да е успехи на терена.

Веселин Маринов 

Този отбор страда от липса на публика. Виж, при бате Веско това не е вярно. Негови концерти се разграбват за часове, дори Слави Трифонов не може да се похвали с такива темпове на продабжи. Вземем ли Веселин Маринов за селекционер, националният стадион отново ще се пръска по шевовете. Е, средната възраст ще е 70 години, но по-добре от 427 продадени билета за мач с Уелс, нали? Освен това по цял мач Веско ще е потен от напрежение и емоция, а това е чуждо за нашите ритнитопковци. Така че първо правило при него ще е всеки титуляр на полувремето да е с подгизнала фланелка. И още – за един треньор се съди колко добър е по това как ръкомаха край тъчлинията. Е, тук Веско ще ги впечатли и англичани, и българи, и италианци. В това го бива. Пък и ще объркваме съперника, което ни дава шанс поне за почетен гол.

Кефи ли те?

Изграждат 4G мрежа на Луната

Островът, на който живеят само жени