Прогнозите на Brato.bg: Коефициент 16.35 на три мача

Прогнозите на Brato.bg: Коефициент 16.35 на три мача

Край на мъките, брато. Клубният футбол се завръща. Тичаме с фиш към пункта, за да го пуснем преди старта на мачовете. Оу, оу, чакай малко. Това беше едно време, нещата вече са модерни, но знаш, ние българите си падаме по носталгията. Колко бира отиваше по ония пунктове, докато чакаме да ни излязат мачовете…

Сега сме тук с три прогнози, които са преди всичко криминални, но иначе няма смисъл от тази рубрика, ако ще залагаме на срещи с коефициент от 1.2. Пробваме тия три срещи, а ако ти доловиш логика в някоя от тях и рещиш, че рискът си струва, действай. Както вече разбра, пием бира. Наздраве!

Евертън – Ливърпул

Сърбят ни ръцете да заложим на този мач, брато. Няма да те лъжем, хвърлихме се в дълбоките води, натискайти единицата. Не само защото „червените“ паднаха 2:7 преди паузата, а защото татко Карло знае как да бие отбора на Юрген Клоп. Направи го на два пъти с Наполи, а освен това общият баланс между двамата е изравнен. Така че те съветваме, ако и ти като нас имаш предчувствие, че този мач няма да излезе 2, може да натиснеш опцията равенство няма залог, давайки знак 1. Коефициентът си го бива, а ако двубоят не излъчи победител, не ти се счита за грешен.
Прогноза: Евертън, равенство няма залог
Коеф: 2.75

Манчестър Сити – Арсенал

Домакините започнаха сезона с инерцията от миналия сезон и спечелиха едва 4 точки в 3 мача. Арсенал пък има среща повече, но и 6 пункта аванс пред своя съперник. Сити няма право да бърка повече, ако не иска от рано да изостане с доста от върха. Мачът е троен, заради това играем на попадения.
Прогноза: Гол/Гол и над 2,5 гола
Коеф: 1.80

Славия – Левски

Чичо Венци знае как да бие Левски. Това е често явление в последните години. Гостите имат пак финансови проблеми, а бай техни футболисти имат и спортно-технически проблеми. Радостта е за други. Продават се футболисти на кило, а Сираков признава, че всеки момент тирето може да стане факт. Кофти е, боли, но това е реалността. Славия пък са оси. Жилят много, ако им падне. Здрав, сплотен отбор. Пили са заедно, яли са заедно, така че нищо не им пречи да победят. Прогноза: 1
Коеф: 3.30