in

Клубният футбол се завръща с три горещи дербита през уикенда

Истинското брато има два тежки периода в месеца – дните преди заплата и седмиците, в които няма клубен футбол. Със сигурност вторият казус е решен, тъй като този уикенд Efbet лига и водещите първенства в Европа се завръщат. При това с гръм и трясък. Има куп възлови дербита, а ние сме си разчистили програмата през уикенда. Цецка ще е на гости при майка си, а ние ще поканим приятели, за да говорим за футбол, коефициенти и прогнози.

“Интер” – “Милан”

В събота в 19 часа българско време два от най-титулуваните италиански отбора се изправят един срещу друг. “Интер” – “Милан” е гаранция за голове, високи страсти и обрати. Символичните гости тръгнаха с 3 победи и изглежда тази година мисия “Шампионска лига” изглежда по-възможна за тима от “Сан Сиро”. Но пък “Интер” на Антонио Конте се цели по-високо – в доминацията на “Ювентус”, девет пъти поред шампион на Апенините. Поглеждаме към родния букмейкър Ефбет, където със статут на фаворит в дерби дела Мадонина е “Интер”. Потенциален успех със знак “1” е оценен на 2.35. Равенството е със ставка 3.65, а победа за “Милан” на Златан Ибрахимович е изкушаващият 3.1. Ако и ти като нас обичаш опцията “голове”, то там коефициентът и двата тима да отбележат е 1.6. Логично с най-голям шанс за първи голмайстор е Ромелу Лукаку – 4.8, а Златан е с 5.

“Евертън” – “Ливърпул”

Далеч преди първия съдийски сигнал в Милано, ще прозвучи такъв в града на Бийтълс. Изненадващият лидер във Висшата лига “Евертън” приема действащия шампион и градски съперник “Ливърпул”, паднал зловещо с 2:7 от “Астън Вила” преди паузата. Карло Анчелоти срещу Юрген Клоп е гаранция за тактическо надлъгване от най-висок калибър. Италианецът може да се похвали с изравнен баланс, когато негов тим се изправя срещу такъв на германеца – по 3 успеха и 2 равенства. Въпреки отличното представяне на “карамелите” през новия сезон, Хамес Родригес и компания са аутсайдери срещу действащия шампион. Успех за “сините” е оценен на внушителния 4.1 коефициент, а този за гостите от “Анфийлд” е 1.85. Дори с хендикап победа за “Евертън” е апетитна опция за любителите на залозите – 2.05. Любимата ни опция “равен няма залог” успехът за “Евертън” е 3.05 срещу 1.45 за “Ливърпул”. Това означава, че ако заложиш за един от двата тима, а срещата завърши Х, фишът ти ще оцелее.

“Славия” – “Левски”

Хубав, лош, родният футбол се гледа, защото си имаме нашите пристрастия. Този уикенд един срещу друг се изправят два отбора, представящи се донякъде под очакванията. Третият от изминалата кампания “Славия” приема борещият се за финансово оцеляване “Левски” в най-старото столично дерби. В неделя на “Овча купел” ще е интересно, защото срещата попада в графа “тройни”. Последните мачове бяха взети от “белите” по пътя им към Лига Европа. Гостите от “Герена” са без редица основни играчи, лекуващи контузии. И въпреки проблемите в състава, тимът на Георги Тодоров е сочен за фаворит. Евентуална победа е със ставка 2.3, а за “Славия” е 3.35. Ако вярваш, че този път победител няма да има, знакът Х е 3.35. Опцията над 2.5 гола е 2.25. А ако си фен на залозите на корнери, то ставките там са 1.85 за над 9.5 ъглови и 1.9 за ъндер на същия брой.

Още стотици мачове и събития те чакат на Efbet.com

Кефи ли те?

Татуси! Татуировки! Тушировки! Гласувай в новата ни анкета, брато

Прочети въведението от новата книга “Дрийм тийм, посветен на най-великия баскетболен отбор в историята