in

Даваме 20 коефициент на 3 мача

Идва нов тираж, брато. Тук сме с две смели прогнози и една леко криминална, но такива сме ние. Бъди умерен в залозите, играй, колкото да ти е интересно, докато гледаш мачовете от кръга, а ако хванеш с наша помощ, пий една бира и за братоците.

Лийдс – Сити

Силен коефициент. За смели мъже. Новаците Лийдс бележат яко, Ман Сити обаче стъпва много накриво тоя сезон. Тоя мач може да отиде в трите посоки. Но един равен първото е добро начало. Гледай нападателя на домакините Бамфорд. Кефи. Лийдс играят освободено, без очаквания, така че ще е хубав мач.
Прогноза: ПП Х
Коеф: 2.87

Евертън – Брайтън

Домакините са в серия три от три във Висшата лига. В тях “карамелите” мушнаха 11 гола, което не е за подценяване. Именно заради това ще уважим тяхната серия. Татко Карло (Анчелоти) нареди своя тим до градския съперник Ливърпул, което не се бе случвало през новия век. А именно и двата тима от града на Битълс да тръгнат така уверено. Брайтън е костелив орех, но вярваме, че този път силите им няма да стигнат за нещо повече от почетна загуба.
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80

Ювентус – Наполи

По традиция двата отбора правят яки мачове. Не липсват голове, обръщалки, драми, червени картони. Само един от последните шест двубоя е завършвал 0:0. Прогнозата ни е дръзка, но си заслужава риска, ако играеш разумно, а именно това е и нашият съвет. Струва си логично да провериш този мач на гол/гол и победа за Ювентус.
Прогноза: победа за Юве и гол/гол
Коеф: 4

Виж предните ни прогнози ТУК! 

Кефи ли те?

ЦСКА с “Рома”, Жозе срещу “Лудогорец”

Чисто нов хит: Джорджано – Липсваш ми (ВИДЕО С ЕФЕКТИ)