in

Стоичков представи своя модна линия

Христо Стоичков се завърна с гръм и трясък в България, брато. И вече голямата новина е факт – всеки фен на най-великия наш футболист ще може да “влезе в дрехите му”. Буквално! Камата откри своята модна линия с марката H8S. Можеш да видиш предлаганите от него продукти на чисто новия му сайт 8hristo.com. От щаба на легендата от САЩ 94 признаха, че ще се погрижат на всеки 3 месеца да има изцяло нов асортимент. Планират се и други изненади, които засега остават в пълна тайна.

“Знаете, че осмицата е любимото ми чисто и ме е следвала през целия живот – каза Камата на бляскавата премиера и на неговия сайт www.8hristo.com. – Мисълта ми е насочена към младите. И ще се радвам, който желае, да носи дрехите, които са направени от български производители и са от най-висока класа. Искам по света да знаят, че в България се правят най-добрите неща. Колеги в американския канал “Унивижън” вече имат като подарък мои фланелки и са впечатлени.”

Всеки желаещ да си купи артикули от марката ще трябва да влезе във виртуалния магазин на официалния сайт на Стоичков. Ежемесечно на сайта ще се добавят нови артикули, които да радват и вдъхновяват почитателите на Христо и футбола. Не е далече и денят, в който феновете му ще могат да влязат във физически магазин, откъдето да се облекат с H8S.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Микаила има език 16.5 см, с който прави много пари (СНИМКИ)

Футболен отбор получи разрешение да рекламира магазин за секс играчки