in

Ураааа: Football Manager 2020 е безплатен, даваме и линк!

Една новина не ни дава мира през последните дни, брато. Лягаме, но не можем да заспим, защото ни мъчи един въпрос – с кой отбор да започнем кариера на Football Manager. Говорим за симулатора, на който имаме повече опит и от Жозе Моуриньо в реалния живот. А също и повече успехи от Вили Вуцов, но това не е особено трудно.

От пичовете от Otzasada.com видяхме, че играта Football Manager 2020 е напълно безплатна. Уверихме се същото и през Google, докато търсихме информация за предстоящото излазане на новата версия. Тя обаче ще се забави, а причината вече е прозаична – последствията от COVID-19. Научихме още, че се очаква да излезе във втората половина на ноември, или дори през декември, но разрабочтикът от SEGA дори са назначили 20 нови служители, които да се справят с хаоса около трансферния прозорец и всички новости във футбола покрай пандемията.

Връщаме се на първоначалната ни информация – Да, FM20 е безплатна. Можеш да я намериш в плотформата Epic Game Store. Там ще пускат по една игра всяка седмица, за да зарибят потенциални нови клиенти. Пичовете се конкурират с гигантите от Steam, където също има подобна практика. Сега FM20 e налична и може да бъде изтеглена до 24 септември, но дори и след това ще си бъде твоя. Целта е да си инсталираш въпросната платформа, което е безплатно и бързо, но не ти пречи да си я деинсталираш, ако не ти кефи, или просто вече си дръпнал симулатора, сложил си костюма и си започнал кариера с тим от Лига 2 на Англия. Последното всеки го е правил.

Кефи ли те?

В автобус мъж си покри лицето със змия вместо с маска

Not Safe For Work
Click to view this post

Най-добрата свирка