in

В автобус мъж си покри лицето със змия вместо с маска

Транспортните власти в Манчестър бяха принудени да обявят, че змиите не могат да заместват защитната маска за лице заради пандемията, след като местни медии публикуваха снимки на мъж, който пътува в автобус със змия, увита около устата, брато.

Пътник в автобус в Салфорд не носел маска срещу разпространението на новия коронавирус. Вместо нея около устата му се била увила огромна змия. Влечугото изучавало и обстановката наоколо. Снимки на мъжа със змията бяха публикувани в в.”Манчестър Ивнинг нюз”.

Покриването на лицата с маски е задължително изискване в обществения транспорт във Великобритания като мярка срещу пандемията.

“Правителствените разпоредби ясно указват, че не е нужно да се използват хирургически маски и че пътниците могат да си направят подходяща за тях и по техен избор маска, като шал или бандана – каза говорителят на службата за градски транспорт на Манчестър. – Макар това да оставя малко възможности за интерпретация, не се включва използването на змийска кожа, особено ако тя все още е прикрепена към тялото на змията”.

Кефи ли те?

Отбор в Германия падна с 0:37, спазвал дистанция заради COVID-19

Ураааа: Football Manager 2020 е безплатен, даваме и линк!