Влез във Fantasy Premier League на Brato.bg, стотици сме!

Влез във Fantasy Premier League на Brato.bg, стотици сме!

Новият сезон на Висшата лига е тук, брато! Пълним хладилника с бира и пращаме Цецка при техните й, защото този уикенд ще бъде епичен. Всичко започва в събота, когато „Арсенал“ гостува на „Фулъм“ в първия мач от новия шампионат.

Но за да бъде адреналинът пълен, съветваме те да си направиш отбор във Fantasy Premier League, а след това да влезеш в лигата на Brato.bg. От години се съревноваваме с останалите братоци, а към днешна дата сме над 600 в първенството. Не сме сигурни, но май има и Цецки.

Ако искаш да бъдеш новия чичо Пенчо, Жадното или бат` Гошо от Разград, дерзай, брато, защото адреналинът е гарантиран.

Как става всичко това?
Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минутка няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи (имаш и резерви), а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са на пейката. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код:
5hzi0w

С него се включваш в лигата на Brato.bg. В нея вече се включиха и други пияници, единият от тях си е кръстил отбора “Подай виното там”. Миналата година бяхме над 600 души. Чакаме те, брато! Покани и приятели. Сега бий шамар на Цецка да ти остави компа за още 15 минути, регистрирай се и да се позабавляваме.

п.п. Ако си участвал миналия сезон в Лигата, не трябва да влизаш на ново.