in

Петте най-добри нападатели за новия сезон на Fantasy Football

Новият сезон във Висшата лига на Англия хлопа на вратата, брато. Чук-чук! Кой е? Аз съм Fantasy Football League. Време е да си направиш отбор от 15 души, чието реално представяне в елита на Англия ти носи съотбветните точки. Играят го милиони, а Brato.bg си има лига с над 600 души.  Едно голямо село сме се събрали, за да се състезаваме помежду си.

Eто ти и код, за да се включиш в нея: 5hzi0w

Големият въпрос е кои футболисти да избереш, а и как да разпределиш бюджета от 100 млн. паунда, с който разполагаш за селекция. Ясно е, че нападателите са тези, които потенциално могат да ти донесат повече точки, но това е и леко измамно. Ето ти 5 нападатели, които са доказали, че могат да играят за теб.

 

Серхио Агуеро, „Манчестър Сити“

Имай предвид, че в първия кръг не всички отбори играят, а „Манчестър Сити“, е сред тях. Миналият сезон аржентинецът заби 16 попадения, направи и 6 асистенции, но в едва 24 мача. Затова пък, когато е на терена, попаденията му изглеждат гарантирани. Цената му е паднала спрямо предходната година и вместо 12 млн., сега може да бъде взет за 10.5 млн. от британската валута.

Хари Кейн, „Тотнъм“

И неговата цена падна. Вече втори сезон поред може да бъде взет за сума, по-ниска от предходната кампания. След като преди 2 години костваше 12.5 млн., а впоследствие 11 млн., сега той струва 10.5 млн. Ако е здрав, може да ти донесе бая солиден баланс. Но трябва да знаеш, че началото му винаги е мудно, а впоследствие набира скорост.

Тимо Вернер, „Челси“

Един от новите във Висшата лига. Това поставя под въпрос дали ще успее бързо да се настрои към английския футбол, след като до момента се подвизаваше в Бундеслигата. Успее ли да се адаптира обаче, сумата от 9.5 млн. паунда може да ти се стори нищожна спрямо формата му. Новото попълнение на „Челси“ струва точно толкова, колкото Роберто Фирмино и Габриел Жесус, които през изминалата кампания вкараха под 10 гола.

Раул Хименес, „Уулвърхямптън“

Нападателят на „Уулвърхямптън“ навъртя 30 гола и 17 асистенции, откакто заигра във Висшата лига през сезон 2018-19. Хименес струва 8.5 млн. паунда, а през изминалия сезон донесе на своите виртуални мениджъри 194 точки.

Че Адамс, „Саутхямптън“

През изминалата година Дани Ингс от „Саутхямптън“ се превърна в златна находка. Нападателят донесе 198 точки – неочаквано добър актив за играч от долната половина на таблицата. Сега цената на Ингс е далеч по-висока и от 6 млн. скочи на 8.5 млн. Затова се търси нова сензация. В Англия посочват като възможна такава Адамс, който започна трудно миналата кампания, но в края заби 4 гола в последните 6 мача, така че рискът е премерен.

Кефи ли те?

Фейсбук блокира видео излъчването на мъж, решил да предава смъртта си на живо

Влез във Fantasy Premier League на Brato.bg, стотици сме!