in ,

Петима българи, които да сменят Меси в “Барса”

Разтревожени сме, брато. “Барселона” се тресе, Лео Меси напуска, а на всичко отгоре и Дани Кирилов подаде оставка. Накъде отива този свят? Не ни се мисли какво още ни чака до края на 2020 година…

Опитваме се обаче да мислим позитивно. Така вярваме, че е по-добре, не защото сме чели статуси на Юли Тонкин. И по темата с Меси имаме какво да кажем. Българският футбол и тук може да удари рамо. Веднъж вече дадохме Ицо Стоичков на каталунците. 20 години по-късно имаме отново тази възможност. На мястото на аржентинеца трябва да дойде някой солиден. Защо да не е от родния футбол?

Спас Делев

На ръст и брада може да се мари с Меси. Поврътлив и опитен е. Меси е национал на Аржентина, Спас – на България. И двамата имат еднакъв брой трофеи на международно ниво. Големият плюс за таланта от село Ключ е, че вече е ял бял хляб в испанския футбол. По-рано през годините той показа класа в “Лас Палмас”. Сега е време за крачка напред и трансфер в “Барса”. Само преди дни Делев обяви пред медиите, че има високи цели. Напълно се препокриват думите му с нашата теза. Спас вече е има и в Европа, където преди години развинти Де Лихт от Холандия, а нашите биха 2:0. Сега новият треньор на каталунците е именно от ниската земя – Роналд Куман. Още една причина да станат нещата, брато!

Бойко Борисов

Топ нападател, тежък таран, силен характер. Не обича да губи също като Меси. Бие дузпи, докато не вкара. Барса няма такъв човек в атака. Човек, който е печелил всичко с ветераните на “Витоша” (Бистрица). Ударите с глава, юмрук, през медиите и през съдебната система не са му чужди. Важното е да ги плаши, а нашио може! Отделно, че се говори, ама ние не знаем, че имало некви къщи в Барселона, тамън нема се притесняват каталунците за настаняването. Джип си има, така че и тука нема страшно. Потенциално може да намери пак неколко пичове със съмнителна интелигентност и да рестартират цялата област там, да им напишат нова Конституция и да ги отделят от Испания най-накрая. Каталуния ще ликува и на футболна, и на политическа основа. После ще дойдат фирмите на един успял мамин син и ще има магистрала до Банкя.

Борис Галчев

Да, може и да е на 45 години, но този футболист е майстор на спорта от времето на Бай Тошо. Като написахме това, влезнахме да проверим на колко е… пише 36-годишен. Нищо, изглежда по-дърт, така че ще е ги респектира тия млади испанчета. Галчев е идеален за Барса, защото е повратлив, техничен и е от Разлог, а там пият, докато има. Това допълнително ще помогне за колектива. Шампион е на Югозападната В група, така че нищо не го спира да е шампион на Испания. Ценим, че е ренде, това ни кефи макс. Може да бие фаулове не по-зле от Лео, а лафовете са му дори по-силни от тези на аржентинеца.

 

Кирил Десподов

Викат му Космонавта, защото има извънземно самочувствие. Нещо, което липса на Меси, въпреки че има по шест награди Златна топка и Златна обувка. Пълен мишок! Десподов обаче е друга бира, брато. Той е “перде”, както казват футболните ни мозъци, вместо да кажат, че е тъп и упорит. Записа силен сезон в австрийската Бундеслига, което означава, че е готов за испанската Примера дивисион. Освен това бие и хубави фаулове, като така ще замести изцяло Меси. Извънземен, честно!

Тодор Неделев

Готов е за “Камп Ноу”. На “Колежа” играе пред пълни трибуни – 2300 зрители на всеки мач, та какво ще го сбъркат близо 100 000. Мечтата на Тошко е да играе само за “Ботев” (Пловдив) и “Милан”, но пък ще направи изключение за “Барселона”, така както прави за дюнерите. В Испания ще натиска на хамонец, който ще му пази стройната фигура. Единственият проблем с Неделев ще бъде ученето на чужд език, но както казва Гонзо, футболният език навсякъде е един и същ, каквото и да означава това.

Кефи ли те?

Некролог на баба, показваща среден пръст, стана хит в социалните мрежи

Not Safe For Work
Click to view this post

Онлайн секс калкулатор показва колко калории гориш при различните пози, отчита и като “биеш катерицата”