in , ,

Обамеянг е халф и най-скъп в новия сезон на Fantasy Premier League

Ясни са цените на всички играчи във виртуалната игра Fantasy Premier League, като до старта на новия сезон във Висшата лига на Англия остава близо месец. Съвсем очаквано звездите в отборите са поскъпнали, а интересното е, че Пиер-Емерик Обамеянг от “Арсенал” оглави най-скъпите и дори е преквалифициран на халф.

Освен голаджията на “артилеристите”, който струва 12 млн. в играта, същата цена имат още двама играчи – Садио Мане и Мохамед Салах от “Ливърпул”. За 11,5 млн. играчите във фентъзито ще могат да си купят Кевин де Бройне и Рахийм Стърлинг от “Манчестър Сити”.

Най-скъпи сред вратарите са Алисон от “Ливърпул” и Едерсон от “Сити” – по 6 млн. Сред защитниците  челните три места са от играчи на настоящия шампион на Англия – Трент Алекзандър-Арнолд (7,5), Андрю Робъртсън (7) и Върджил Ван Дайк (6,5).

По 10,5 млн. се котират най-скъпите нападатели в играта – Агуеро и Кейн. Новото попълнение на “Челси” Тимо Вернер е оценен на 9,5 млн.

Припомняме ти, че вече четвърта година има лига Brato.bg във фентъзито, като в нея участват около 500 души. Ето ти и код, за да се включиш в нея: 5hzi0w

Всички цени на играчите можеш да видиш ТУК

Кефи ли те?

Дразнещите “сторита”, от които ни се повръща

Сериалът “All or Nothing: Tottenham Hotspur” тръгва в края на месеца (ТРЕЙЛЪР)