in

Порнозвездата Миа Халифа продава легендарните си очила

Ако искаш да се докоснеш до Миа Халифа по онзи начин, брато, едва ли ще ти се отдаде възможност. Ливанката първо, че вече не е такава, защото спря с филмите за възрастни, а освен това май се сгоди. Сложна е ситуацията, но шансовете ни с нея са малки.

И все пак има как да задоволиш част от това свое желание. Очилата, които мислено си цапал безброй пъти, сега се продават. Да, същите онези, с които тя проби във филмите за възрастни. Можеш да ги намериш на страницата eBay, но цените в аукциона се увеличават. За да заинтересува участниците в търга, Миа обеща да добави малки изненади към аксесоара всеки път, когато офертата се повишава с 25 хил. долара, а парите ще дари на клон на “Червен кръст” в Ливан. Нали ти казахме, че вече не е такава.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

„Очилата ми са добра инвестиция – обяснява тя. – Ако искате, ще ги подпиша, за последен път ще направя снимка с тях и след това ще ги изпратя на новия собственик.”
Миа призна още пред репортери, че планира да счупи рекорда на зелените очила на Джон Ленън, за които бяха платени 183 хиляди долара. Към момента най-високата оферта е на стойност 100 хил. долара, а наддаването приключва на 16 август.

Включи се в търга ТУК! 

Кефи ли те?

ВИДЕО:Новата песен на Drake е по-яка от тия на Сашо Роман

ПИТАМЕ: Кой ще спечели Шампионската лига?