in

Излъчват безплатно “Крайбрежни морета“ в автокино в София

Ако се чудиш какво да правиш този 16 август, брато, имаме предложение. от от 20:45 ч. в автокиното в Сердика Център ще бъде излъчен напълно безплатно епизодът “Крайбрежни морета“, част от документалната поредица „Нашата планета“. Хубаво е и да научиш нещо полезно това лято, не само да пресушавеш шишета и да риташ камъчета по улиците.

Продукцията, за която ти говорим, е на WWF и Нетфликс и е отличена с множество награди, сред които и „Еми“ – за най-добър документален филм и за най-добър разказвач в лицето на емблематичния британски водещ сър Дейвид Атънбъроу. Лентата проследява живота на морските обитатели – от страховитите акули до морските таралежи, а опазването на местообитанията им е важна битка, която човечеството трябва да спечели.

Заснета в продължение на 3500 снимачни дни, „Нашата планета“ засяга съвременните проблеми на природата, като представя невиждани досега кадри от оцелели природни чудеса от 50 държави на всички 7 континента. Документалната поредица има образователен характер и разкрива как хората и дивата природа могат да живеят заедно в хармония. Основната цел – чрез невероятните гледки да се привлече вниманието, да се формира промяна в мисленето и да се осъзнае нуждата да опазваме природните богатства.

Прожекцията е безплатна за посетителите на автокиното, но изисква предварителна резервация на сайта – ТУК!
Премиерно заглавие, което също ще бъде част от програмата на автокиното в Сердика Център през август, е сръбският филм „Хотел Белград“. Сюжетът разказва историята на сръбския разбивач на женски сърца и управител на петзвезден хотел в Белград – Паша. Животът му го забърква с местен мафиотски бос, неговата дъщеря, стара руска любов, бъдещ тъст, настоящ съпруг, сляп дядо и… за да бъде комедията пълна – фалирал приятел.

Пълната програма на автокиното може да се открие тук

Кефи ли те?

Отнеха титлата на българина, триумфирал във виртуалната Висша лига след донос на наш сънародник

Not Safe For Work
Click to view this post

Кандидат кметицата за Момин Проход ще става Мис Плеймейт, а уж не беше такава…