in

Отнеха титлата на българина, триумфирал във виртуалната Висша лига след донос на наш сънародник

Две седмици, след като в България отпразнувахме триумфа на родния футболен фен Александър Антонов, който се класира на първо място във виртуалната Висша лига (Fantasy Premier League), организаторите на надпреварата отнеха титлата му, брато.

Виж и това, брато: Родното спортно шоу, което ще гледаме с кеф

В обновеното класиране отборът на българина не присъства. Организаторите съобщават, че Александър е нарушил условията на играта, но не посочват повече подробности. Пред bTV той потвърди, че вече не може да се нарече шампион на виртуалната Висша лига, като уточни, че няма забрана да се впусне в състезанието през следващия сезон.

В социалните мрежи се появиха различни спекулации, които Антонов отказа да коментира. Според една от тях, срещу българина е бил подаден сигнал от сънародник, че е използвал обидни квалификации на расистка основа към футболиста на “Манчестър Сити” Рахим Стърлинг.

31-годишният Антонов спечели виртуалната Висша лига в конкуренцията на повече от 7 милиона и половина участници в цял свят. Новият шампион е Джошуа Бул, който е привърженик на “Саутхемптън”.

Снимка: bTV

Кефи ли те?

Картички от мама за добро утро и още причини да мразиш роднините си във фейсбук

Излъчват безплатно “Крайбрежни морета“ в автокино в София