in

Срамуваше се да влезе във фитнеса, сега е петкратна шампионка по културизъм

Линда Джагър е твоята доза мотивация, брато. Подобно на много други, и тя се притеснява да влезе във фитнеса. Страхува се от неудобрителните погледни и това е причината 10 години да тренира в домашни условия. Канадката, сега на 61 години,  започва да се занимава професионално едва на 30-годишна възраст. Именно тогава се решава да влезе в залата, тъй като натоварванията вкъщи не са достатъчни.

Така започна нейната история по пътя към успеха и стегнатото тяло. След години усилени тренировки, Джагър излиза на сцената за своето първо състезание. По това време тя е на 51-годишна възраст. Декада по-късно блондинката е петкратна шампионка по културизъм.

Линда работи като администратор в медицински кабинет, а в свободното си време тренира други, защото според вярва, че спортът е едно от нещата, които й носят истинско удоволствие. Тя има деца, шест внуци и ъпруг Марк, който също се занимава със спорт.

“На моя съпруг му харесва начинът, по който изглеждам – обяснява културистката. –  Знае, че други мъже постоянно ме гледат и често се опитват да флиртуват с мен, но това не го интересува. Той е уверен в нашите отношения и изобщо не коментира подобни ситуации.”

“Понякога ме критикуват, че съм твърде „голяма“. Поради тази причина ме отказаха от модните агенции. Но повечето хора, както мъже, така и жени, признават, че имам страхотни ръце и рамене. Има мъже, които са на мнение, че бицепсът ми е по-голям от техния.”

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Жена роди без да прави секс, мъжът й в шок

Чарли Чаплин отървал разстрел в Япония