in ,

Булка ще празнува моминското си парти в супермаркет

Тежки дни настанаха, брато. Вече не можеш да си отпразнуваш дори последния ден като ерген или моминското си парти. След време какво ще разказват на внуците, не знаем. Въпреки това има и такива, които не се отказват.

Бъдеща булка прави планове моминското й парти все пак да се състои. Купонът бе планиран за курортния град Римини, Италия, но заради пандемията и върлуващия коронавирус, това няма да се случи. Въпреки това Катюшка Мариани не се отказва и ще събере приятелките си в супермаркет в Милано.

Купонджийките обещават, че ще бъдат както издокарани с токчета и рокли, така и с маски и ръкавици, спазвайки всички правила около вируса.

“Въпреки че пътуването ни се отложи, не искахме да пропуснем възможността да се видим и да организираме моминско парти. Поради тази причина се събрахме в супермаркета, наредихме се на опашка, за да платим покупките си и спазихме всички правила. Единствената разлика беше, че купихме бутилки алкохол и вдигнахме наздравица. Направихме и няколко снимки“, разказва Катюшка Мариани.

Сватбата на Катюшка Мариани, на която не сме канени, или поне не официално, е планирана за 27 юни.

Кефи ли те?

Война между дюнерджии във Варна завърши със стрелба и ранен

Ретро: Уникален гол на Трифон Иванов за “Бетис” (ВИДЕО)