in

Силиконов имплант спаси живота на жена при стрелба

Силиконовите импланти, които ние винаги гледаме така, сякаш виждаме за пръв път, могат да бъдат и животоспасяващи, братоци и Цецки. За въпросната статия не сме получили нито лев от д-р Енчев, заклеваме се.

Оказва се обаче, че те имат и защитни свойства, не само привличащи цицомани. Жителка на Канада оцеля, след като бе простреляна в областта на сърцето. Нейната изкуствена гръд спаси живота й, спирайки куршум.30-годишната жителка на Онтарио се размина само с нараняване на меките тъкани, счупено ребро и нужда от нов имплант.

Тя се е разхождала по улицата в града, когато изведнъж усетила удар и парене в лявата си гърда, след което видяла и кръв по дрехите си. В болницата била изпратена за рентген, а за изненада на всички, снимката показала куршум, забит в силиконов гръден имплант, точно срещу сърцето. Лекарите са убедени, че ако не беше изкуствената гърда, щеще да има фатален край. След това я посъветвали да отложи операцията на новата си гърда поне за шест месеца, докато раната й не зарасне напълно.

Кефи ли те?

Бойко разбира, че един от Меден Рудник е пробил барикадата (ВИДЕО)

Война между дюнерджии във Варна завърши със стрелба и ранен