in

СНИМКИ: Алекс Петканова и още яки мацки само по бельо… и то какво!

Трябва да внушиш на мъжа, че той е забележителен и дори гениален, и че останалите не разбират това. И да му разрешиш да прави това, което му забраняват вкъщи – например, да пуши или да ходи където си поиска. Е, останалото ще свършат едни хубави обувки и копринено бельо. Тази коварна мисъл е на литераторката Лилия Брик, брато, и трябва да признаем, че е адски права.

Факт е, че понякога бельото може да бъде онзи дребен детайл, който пречупва и най-коравия мъж. Питай ни, ще ти кажем. Факт е, че не си падаме по гащички с анимационни герои, а по стилно бельо, което само загатва какво се крие под него. Женското бельо е нещо специално – като сутрешно кафе след нощ с дълго пътуване. Или като чаша вино след тежък ден. Очите се ободряват, кръвта закипява, а усещането е, че пред теб има истинска, стопроцентова, расова жена.

Ако има нещо положително в домашната изолация, то е, че можеш да си ходиш по цял боксерки, а жените – по бикини. Казваме всичко това, защото следващите яки Цецки са направили точно това – захвърлили са всички излишни дрехи, за да останат по нещо ефирно и много наелектризиращо…

Най-якото е, че това бельо може да бъде твое (ако си Цецка) или на твоята приятелка. Изненадай я в момент, когато най-малко очаква, защото нали сега всички молове и магазини са затворени. Погрижи се за това на: WWW.MED-BULGARIA.COM. Ние вече купихме на нашите половинки и животът е по-хубав!

Действай!

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

ВИДЕО: Перфектно за вкъщи! Гаден номер, с който да пребиеш човек

ВИДЕО: Световен рекорд! Най-много повторения на лежанката под вода