in

Заповядай в дома на четящите хора в България

Имаме удоволствието да те поканим в дома на четящите хора в България, брато. Той се намира на адрес www.nadvecher.bg.

За кого е този сайт? За всички, които обичат да четат, брато. Какво има там? Форум, в който се обсъжда всичко, което е свързано с книгите. Какво още трябва да знам? Че създателите държат да се спазва добрия тон, а за да е подредено и прегледно, публикуването на мнения да става в съответните раздели и подраздели. Казано по друг начин – да има ред като в книжарница и всяка книга да е на съответната лавица.

С какво е по-различен този форум от групите за книги в социалните мрежи? За разлика оттам, в nadvecher.bg не се забраняват снимки на личните библиотеки, фотоси, на които освен книги се виждат и хубави женски крака или потна студена бира. Напротив, насърчават всичко това!

И там всичко е потредено по раздели и категории, брато. Не се губиш в потока информация, който се бълва всяка секунда. Търсиш хубав трилър? Препоръчват ти го! Искаш да покажеш последната книга, която си купил – качваш снимка. Има и борса за четящите, така че смело!

“Нека се забавляваме заедно и да ни е приятно като в уютна книжарница, в която мирише на… хартия и мастило – споделят създателите на форума. – Четете книги и споделяйте всичко свързано с тях, ние на драго сърце ще го прочетем. Ние, вие и всички останали тук”.

Има ли и още нещо? Да! Всеки месец ще има игра за регистрираните потребители, като наградата ще е една – ваучери за книги. Яко, нали? Ние вече сме и там!

Кефи ли те?

Учени: Колкото повече пушиш марихуана, толкова повече се пристрастяваш

ВИДЕО: Перфектно за вкъщи! Гаден номер, с който да пребиеш човек