in

Официално: Първи снимки на джойстика за PlayStation 5

Ето го, брато. Край на голямото очакване и фалшивите новини. Sony разкри повече подробности за своя нов джойстик, който ще съпровожда PlayStation 5. От компанията разкриха във вторник, че започва да доставя контролера на разработчиците на игри, за да могат да мислят как да използват функциите на новия контролер в гейминга.

Новият безжичен контролер DualSense има по-добро 3D аудио, подобрени тактилни усещания чрез хаптична обратна връзк, създаващ реалистични усещания. Джойстикът за PS5 има вградени микрофони за бърз разговор с приятели, въпреки че Sony препоръчва да се разчита на слушалки за по-качествен звук.

Бутонът “Share” е заменен с “Create”, позволяващ на потребителите да създадат съдържание в самия геймплей. В официалното съобщение на Sony се казва, че повече подробности за новия бутон ще бъдат разкрити в по-късен етап. Същото важи и за цената на конзолата. По-рано тази година се появиха различни слухове. Един от тях идваше от Скандинавия, а според новината тя възлизаше на малко над 1000 лева. В друг слачай, канадски търговец Play N Trade Vancouver Island – 396 долара. Ходи разбери на кой да вярваш, брато…

Кефи ли те?

Мисия “ФК Алкохол” – учени търсят връзката между пиенето и футбола

Not Safe For Work
Click to view this post

Двоен ръст в продажбата на секс играчки