in

Мъж почина при опит да се отърве от хъркането

Руският треньор по вдигане на тежести Артем Бурим почина след операция, брато. По-нелепото в случа е, че интервенцията не е била заради контузия, а за да се отърве от хъркането по настояване на неговата съпруга Виктория. Силният мъж платил 130 000 рубли, което прави малко над 3000 лева на московска частна клиника.

Мъжът претърпял процедурата за коригиране на носната, но впоследствие нещата се объркали, а сега жена му обвинява лекарите за случилото се. Според докторите, операцията е била успешна, но Артем се опитал да избяга веднага след интервенцията, откъсвайки дихателната си тръба.

Виктория обаче се осъмнила и поискала криминално разследване на обстоятелствата на смъртта, след като чула няколко различни версии. Отначало служителите на клиниката я информирали, че той не се е събудил след упойката. В по-късен етап се появяват и други обяснения от докторите и това подтиква жената да потърси полицията.

Така че, брато, ако ти имаш проблеми с хъркането, не се поддавай на подобни намеци на твоята половинка. В крайна сметка никога няма нищо сигурно…

Кефи ли те?

Зверска измама удари по букмейкърска къща с несъществуващ мач

Not Safe For Work
Click to view this post

Криза за презервативи в световен мащаб