in ,

Как да не се побъркаш вкъщи, докато се криеш от коронавируса

Признаваме, че леко изперкваме вече, брато. Толкова време не сме стояли вкъщи и като бебета. Затва имаме нови свежи идеи кво да правиш, за да не полудееш тотално. Требва да ти е интересно. Требва да ти е готино. Требва да ти е якичко и да продължиш с живота си некси, колкото и да е трудно. Никво резане на вени, никви кофти работи като смъртници, погребения и бесилки.

Чети кво моеш да напрайш и не мисли глупости…

Обогатявай се

Намери нещо ново в нета. Нещо розово с животни, ако трябва, но да не си го гледал. Не е важно дали ще повърнеш, дали ще се засмееш или просто ще повърнеш, смеейки се, важното е да предизвикаш чувства у себе си. Ти си човек преди всичко и имаш емоции, които са доста над поредния чипс и поредния филм. Предизвикай се. Вдигни веждите, приличащи на логото на Мазда, кажи “Оф-ф-ф, па тия кво ме карат да права” и си питай дедовия.

Направи нещо лудо

Тичай по гащи да те види комшийката, разтягай го с гирички 1 кг, яж яйца, риба, сирене и кисело мляко наведнъж, за да видиш кво ше стане или просто си направи домашна боза и удари 2-3 чаши с 2-3 чинии боб. Еби му майката, ако оцелееш. Насери се, сега ти е паднало. Натискай на живот. Вино и водка също е окей, особено ако искаш да проспиш следващите безцелни дни. Страшна комбинация, води до тежки нокаути, чуек.

Ако си по-слабичък, внимавай с пиенето. Наистина ще предадеш Богу дух.

Нови запознанства

Ако си ерген, това е твоят шанс, брато. Жените са изперкали, имат дрехи и обувки, но няма къде да ги носят. Ти пък няма къде да ги заведеш, защото всичко е затворено. Тегли приложение за свалки и ги почвай. Пиши им, бъди директен. Варинатите сега са два – у нас, или у вас. До 9 месеца ще бъдеш или баща, или легенда.

Превърти игра

Сега ти е паднало, брато, да се върнеш към детството. Ако още пазиш някоя конзола от типа Sega Mega Drive или Terminator, избърши прахта от нея и я включи към телевизора. Разбира се ние препоръчваме PS4, но това е разход, ако я нямаш налична. Скоро няма да имаш възможността да играеш по няколко часа на ден, щото тва положение нема да е вечно. Хвани джойстика и пробвай нещо ново и по-различно. В другата ръка дръж студена бира, а няколкодневните боксерки с жълтичко отпред са повече от задължителни. Наздраве!

Онанизъм

Чиста работа. Фитнес залата е затворена, не можеш да видиш колко ще вдигнеш на лежанката. Затва пък можеш да видиш колко пъти можеш да си удариш едно рамо… или една длан, както предпочиташ. Така ще разбереш докъде си стигнал с развитието си. Колкото повече – толкова по-млад е организмът ти. Ако Не става нещо, треа да вземеш мерки, понеже остаряваш.

Ако и ти имаш некви идеи, сподели ги с нас като коментар! Или ни пиши на мейла да не видят другите!

Кефи ли те?

Три добри филма за киновечер във вас

Зверска измама удари по букмейкърска къща с несъществуващ мач