in

Коронавирусът удари и порно индустрията

Коронавирусът поваля едно след друго всички наши любими неща, брато. Първо затвори стадионите, след това и баровете, а сега пряко влияе и на порно индустрията. Мамка му, какво толкова сме ти направили?

Все повече представители на бранша признават за трудности, при така стеклите се обстоятелства в световен мащаб. В САЩ разкриха, че някои от филмовите къщи преработват плановете си. Така например Erika Lust Films отменя част от снимките по новите продукции., Търсят се актьори и режисьори от по-малко засегнатите райони, според мениджъра на компанията.
Друг герой от снимачната площадка Векс Ашли разкри, че временно са в пауза снимките за текущия си проект “Four Chambers”, докато не разбере повече за това как ще се развива ситуацията.

На свой ред от Kink.com признават, че има проблем с филмите, за чийто сцени се налага актьорите да пътуват. Към настоящия момент, както и в други индустрии, продължава да се обсъжда какъв е най-добрият план за действие.

В същото време обаче има завишен интерес към раздела Cam girls, където можеш да получиш онлайн стриптийз в реално време от готина Цецка. Там мацките признават, че имат адски много работа, откакто половата свят е под карантина. Ако досега са правили средно по 1070 от щатската валута за седмица, в последно време приходите им са скочили до 1700 долара. И обратно от негативната страна – стриптизьорките в истинските клубове са в тежко положение, защото нямат възможността да работят, докато коронавирусът не отмине…

Кефи ли те?

Разликата между българската и английската литература с Китодар

ВИДЕО: Известна Цецка от социалните мрежи ближе кенеф в самолет заради Coronavirus Challenge