in

Армията на САЩ и болната Европа: Една конспирация за коронавируса, която ни изправя косите

Полудяване е с тоя коронавирус, брато. Четем всичко и се опитваме да си обясним как и защо, но не стигаме до смислен отговор. Попаднахме обаче на един коментар в нета, дето ни изправи косите. Не знаем дали е така, не можем да потвърдим, не ти и казваме да вярваш, обаче е хубаво мозъчните клетки да се раздвижат. Вярвай в квото прецниш, брато, само си мий ръцете и спазвай препоръките на здравните власти.

———-

Докато заглавия, предавания и социални медии сега са залети с глобалната тема за коронавирус, в момента 20 000 американски войници се разполагат в 7 европейски летища и се присъединяват към 10 000 американски войници, които вече присъстват в Европа заедно с 7 000 други войски от различни Европейски страни.

За какво 37 000 въоръжени войници от САЩ са в Европа?

Може би за да помогнат на държавите да спрат този „опасен“ вирус? Абсолютно не !!!

Използвайки думите на висши американски офицери, те се „разстилат“ из европейски територии, заради военното учение „Европейски щит 20“, което ще започне през април и трябва да приключи през юли!

Информирали ли са гражданите за какво става въпрос? Очевидно не!

Европейски щит 20 е учение, създадено от правителството на САЩ в сътрудничество с НАТО, за да „тества“ стратегиите, които САЩ и Европа ще използват, ако възникне хипотетична война.

Заплаха от кого?

Явно единствената „хипотетична заплаха“ за Америка е Русия (съюзник на Китай), с която тя отдавна е в голямо напрежение.

Но нека анализираме това. В допълнение към 37 000 военнослужещи, за това учение ще бъдат внесени 14 000 военни превозни средства (т.е. танкове, хеликоптери и др.) И пропорционално толкова боеприпаси. Ей, но чакайте ПАНДЕМИЯТА обяви всички митинги за отменени… поради коронавирус.

Може би войниците ще дойдат с подходящи маски и предпазни мерки, за да направят това „учение“? Очевидно не!

Според американски офицери тези войници са напълно здрави, така че е напълно възможно да са имунизирани срещу „коронавирус“.

Ако те не са имунизирани, защо това военно учение не се отложи, предвид препоръката на СЗО за разпространението на този вирус и медийния, социалния, здравния, политическия и икономическия хаос, който този вирус създаде в света?

Защо италианските граждани могат да се заразят с този вирус, но само американските военни могат да се движат през същата Италия, под карантина ,без проблеми?

Защо бе решено това учение да се проведе в географска област, което би довело до хипотетичен конфликт с Русия, а не в други области, които гледат към други хоризонти?

Защо 95% от медиите мълчат за това?

Защо всички представители на италианската политика не говорят за това?

Ако войниците са имунизирани срещу коронавирус, това означава ли, че вирусът не е толкова опасен или вече има ваксина?

Тръмп забрани на американците да пътуват до ЕС вчера, но не и за американските войници ! Значи опасността от така наречения вирус не се отнася за американските войници !?
Русия повдигна редица въпроси относно тези учения, на които не получи отговор и на тази основа вече заяви, че ще поддържа военното си положение в рамките на своите граници.

РЕЗЮМЕ:
Китай, съюзник на Русия, преди няколко месеца подписа договор с Италия (договорът регулираше търговските отношения в Средиземноморието .Италия, въз основа на стратегическото си положение, ще бъде с Китай, дори ако ЕС забрани), за да затвърдят търговски отношения между Италия и Китай. След самия акт на подписване на договора,властта на Америка над Италия е много по-малка, но не и незначителна.

Разбира се, от момента на съюза между Китай и Италия, се получи експлозия на Коронавирус, който започва да унищожава и парализира най-много Италия и Китай.
Китай и Русия са безспорни търговски противници на САЩ от години.Това значително намалява монопола на долара на световния пазар.

От известно време Америка прави всичко възможно, за да провокира Русия с търговски санкции и военни провокации на Сирия, Иран, Украйна … и всичко, което засяга търговските и геополитическите и интереси.

Докато гражданите по света ги интересува само психозата върху коронавирус,Америка решава да продължи настаняването на войските си до границите с Русия без никакви проблеми!

Явлението „коронавирус“ е полезен инструмент за разсейване и подготовка за нещо по-важно, което трябва да се случи.Това в случая няма нищо общо с борбата срещу вируса.

Скъпи мои журналисти, политици и граждани, вашата глобална геополитическа система се разпада пред очите ви. Нещо се случва и не е въпрос на теория на конспирацията, а на геополитически факти. Това което се случват и може да бъде видяно в момент в 7 европейски държави включително и Италия.

Това е тема, която трябва да бъде поставена от медиите за да започне разгадаването какво се крие зад „димната завеса“ коронавирус!

Автор: Саша Бороевич

Кефи ли те?

Нещата, които да правиш вкъщи по време на карантина

ВИДЕО: Най-тънкият сандвич на света