in

Българин с нелеп опит да подкупи полицаи в Италия с ракия и суджук

Българинът е доказал своята изобретателност през годините, брато. Това обаче не означава, че сме спрели да се възхищаваме от това наше качество. До нас достигна една велика новина, която заслуважа своето внимание.

Наш сънародник е задържан в Италия по обвинение за подбуда към корупция. Случаят с 47-годишният българин доби широка популярност на Апенините, а местните журналисти обявиха новината по радиа и ежедневници.

А именно – роден шофьор е бил спрян за проверка от патрул на карабинерите в Чериньола. Първото провинение – бил е без предпазен колан.

Второ провинение – превозното му средство не отговаряло на изискванията за сигурност и безопасност. За всичко това карабинерите започнали да пишат протокол за глоба от 180 евро. Трето провинение – българинът извадил от торба 3 бутилки българска ракия, три суджука и предложил и банкнота от 50 евро, за да се отърве от глобата.

Там обаче номерът не минал. Сигурни сме, че у нас тази история нямаше да придобие такава популярност, защото всички щяха да са доволни…

Кефи ли те?

Не може да бъде! Най-бавният влак в света бил у нас: 34 км за 100 минути!

Футболът по телевизията в събота – от Враца до Леванте