in

Новият вечерен водещ на Btv чете Brato.bg

На път сме да разкрием сензационна новина, брато, по пътя към славата. Във времена, в които спортните медии се надпреварват да се самопохвалят коя е познала, че дясната джапанка на Тодор Неделев се е скъсала по време на купон в съблекалнята на Ботев (Пловдив), ние от Brato.bg също има с какво да се похвалим. Не, не става въпрос за изчерпания втори тираж на “Наръчникът на едно брато”. Факт е, но не е това. Не сме правили и секс с яка Цецка, колкото и да ни се искаше да го признаем гласно.

Искаме тук да споделим, че новият вечерен водещ на Btv Николаос Цитиридис е фен на скромния ни сайт. Следва ни и в Инстаграм, но това не е толкова важно. Още преди 5 години, когато бяхме в апогея на силите и мислите си, той хвали наша статия, която днес ни излезе на спомен във Фейсбук – знаеш, онази функция на социалната мрежа, която ни напомня колко грозни сме били преди време и какви безумни статуси сме писали (на латиница, разбира се). Ето, че рубриката Memories все пак си има своята позитивна страна – Цитиридис споделя през 2015 година наш култов репортаж за “Хип-хоп наградите на 359”. По това време той още е с коса, а ние с редовна сутрешна ерекция. Уви, нищо не е вечно.

Пускаме сълза и следим следващите публикации на Николаос. Пък ако ни покани в студиото му, обещаваме да се държим прилично, че и да донесем пиенье и кисело зеле. Знаем, че е от нашите.

Кефи ли те?

Най-голямата подводница в света (СНИМКИ)

Честит рожден ден на Камата с тези 100 златни гола за “Барса”