in

Милиардер търси приятелка за екскурзия до Луната

На вниманието на всички меркантилни Цецки: търси се желаеща да придружи милиардер до Луната. Не, това не е дискотека на Слънчака, а онази, която всяка нощ виждате на небето. Верно, не е Малдиви, но пак си важи. Мхм! Работата е сериозна, а обявата напълно реална.

Японският милиардер Юсаку Маедзава стои зад нея, а условията не са кои знае какви. Кандидатките трябва да са навършили 20 години, а изборът ще бъде увековечен в телевизионно шоу за стрийминг канала “АбемаТВ”. Крайният срок е 17 януари. Няма време!

“Тъй като самотата и празнотата бавно ме завладяват, продължавам да мисля само за едно – да обичам само една жена,  написа 44-годишният предприемач. -Искам да открия доживотен партньор”.

Маедзава се е записал за окололунно пътуване през 2023 г. като първия космически турист на “Спейс Екс”. Така че, ако българка спечели конкурса (не е за красота), със сигурност ще дадем и ние нещо на света. Това ще бъде голяма реклама за България, а въпросната девойка ще може да си направи неповторими селфита по време на екскурзията. Досега поне не сме виждали снимка от тоалетната на совалка.

Кефи ли те?

Робот носи тоалетна хартия на бедстващи в кенефа

Сурикат и котка са най-добри приятели (ВИДЕО)