Милиардер търси приятелка за екскурзия до Луната

Милиардер търси приятелка за екскурзия до Луната

На вниманието на всички меркантилни Цецки: търси се желаеща да придружи милиардер до Луната. Не, това не е дискотека на Слънчака, а онази, която всяка нощ виждате на небето. Верно, не е Малдиви, но пак си важи. Мхм! Работата е сериозна, а обявата напълно реална.

Японският милиардер Юсаку Маедзава стои зад нея, а условията не са кои знае какви. Кандидатките трябва да са навършили 20 години, а изборът ще бъде увековечен в телевизионно шоу за стрийминг канала „АбемаТВ“. Крайният срок е 17 януари. Няма време!

„Тъй като самотата и празнотата бавно ме завладяват, продължавам да мисля само за едно – да обичам само една жена,  написа 44-годишният предприемач. -Искам да открия доживотен партньор“.

Маедзава се е записал за окололунно пътуване през 2023 г. като първия космически турист на „Спейс Екс“. Така че, ако българка спечели конкурса (не е за красота), със сигурност ще дадем и ние нещо на света. Това ще бъде голяма реклама за България, а въпросната девойка ще може да си направи неповторими селфита по време на екскурзията. Досега поне не сме виждали снимка от тоалетната на совалка.