in

Майката на Грета Тунберг в секс сцена (ВИДЕО)

Всички вече знаят за Грете Тунберг, брато, която стана „Личност на годината” през 2019 г. Не е изненадващ интересът към нея, има и много шеги по темата. В чужбина дори стигнаха по-далеч, разглеждайки обстойно хората, заобиколени около 17-годишната екоактивистка.

В социалните мрежи се появи старо видео, в което майката на Грета, оперната певица Малена Ернман, играе в еротична сцена. Няма лошо, ние не бихме я съдили,а и това е нещо, което винаги гледаме с интерес. Разбира се, краткото видео не е с не най-добро качество, но пък веднага стана сензация и започна активно да се обсъжда.

Майката на Грета се занимава с музика от дете, а дебютът й на оперната сцена бе през 1998 година. През 2009 г. певицата представи Швеция на Евровизия, но на финала зае  21 място. Въпреки факта, че Малена се смята за оперна певица, няма да я видите в класически продукции. Тя избира за себе си модерни спектакли, съчетаващи оперна, рок и поп музика.

В едно от тези изпълнения с името „Роделинда“ е открита въпросната секс сцена, която потребителите толкова активно обсъждат сега.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Топ 10 на най-травмиращите текстове на български песни

Not Safe For Work
Click to view this post

Тя събра $500,000 за Австралия с голи снимки (ВИДЕО)