in ,

Отвори първият музей на махмурлука в света! Наздраве!

Имаме повод за пиене, брато. Отвори първият в света музей на махмурлука. В него ще бъдат поместени предмети на наши съмишленици, с които те са се сдобили по незнаен начин в момент на тежък запой. Ние можем да спомогнем за обогатяването на експонатите с тас на кола, стелки от такси, горнище на анцуг на таксиметров шофьор и разни други дранкулки.

Идеята за откриването на музея е сходна на нашия опит с препиването. Тя е дело на Роберта и Рино, след като техен приятел се напил и се събудил с педал от велосипед в джоба, за който нямал обяснение. Музеят се намира в Загреб, което е сравнително близо до България. Ето още една причина да заведеш половинката на почивка при хърватите.

“Искахме да съберем предмети, с които хората се събуждат без да знаят как са попаднали при тях.”, казва 24-годишната Роберта Микелич, която открива музея заедно с приятеля си Рино Дубокович.

Следващият етап от развитието на музея е да обърне внимание на опасностите от прекаляването с алкохола и изпадането в безпомощно състояние.

Кефи ли те?

Коледното ни пожелание към теб, брато

ВИДЕО: Дядо Коледа пада безславно на асфалта