in

Коледното ни пожелание към теб, брато

Отдавна сме тук, брато. И минахме през много – грешни избори, загубено време, хора, които не си заслужават. Това ни направи по-мъдри, по-можещи, по-стабилни и общо взето станахме по-големи пичове. Сърцата ни се отвориха, завистта и злобата ги погребахме и вече живеем просто – за малките неща и с точното обкръжение.

Горе-долу вече знаем и какво искаме от тоя прекрасен живот. За щастие го осъзнаваме малко преди да сме минали половината от житейския си път, т.е. идеално време за постижения и победи. Един ден Господ ще ни прибере и дотогава трябва да сме свършили много! Мамка му, имаме страшно много работа!

Това, което искаме да ни се случи, ще го пожелаем и на теб по случай Рождество Христово!

На първо място – да те спохождат щастие и магия. Да идва оная лудост, която те кара да действаш. Да станеш, въпреки че не ти е до ставане. Да се изправиш, въпреки че ще е по-лесно да си в ниското. Твоето вдъхновение е твоята лудост. Искрата, която те пали. Спокойствието е за слабите, знаеш. Действай, щото ще го направи друг!

Пожелаваме ти също верни приятели и изобилие. Пожелаваме ти да намериш своята мисия, ако все още не си, защото мисията дава смисъла. Да знаеш защо си жив. Яденето и пиенето няма да се свършат никога. Нито пък ти ще можеш да изядеш и изпиеш всичко налично на тая земя. Не се и опитвай, има друго за правене.

Бъди достоен. Бъди горд. И не си позволявай да показваш слабост, защото не знаеш кого вдъхновяваш и за кого си пример!

Обичай другите, но цени и себе си. Бъди за тях това, което искаш те да са за теб!

Шапки долу за Христос и за всяко истинско брато!

Кефи ли те?

За простите личности със сложни характери

Отвори първият музей на махмурлука в света! Наздраве!