in ,

Днес Григор Димитров играе с Новак Джокович. Удри, Гришо!

Днес има голям мач в тениса, брато. Наш Григор Димитров и Новак Джокович ще се лупат на полуфиналите в Париж. В Париж не сме били никога, скоро нема и да научим френски, ама тва нема значение. Срещата ще е около 15:00 ч., даже и след това.

Двамата имат девет мача помежду си, като нашият тенисист има един-единствен успех, дошъл на Мастърса в Мадрид през 2013 година. Последната им среща беше в Синсинати през 2018, когато Джокович спечели в три сета. Ноле и Григор са се изправяли един срещу друг и в зала „Берси“ през 2016, когато Джокера триумфира в три сета на осминафиналите в надпреварата.

“Григор е един от най-големите таланти в нашия спорт през последното десетилетие. Често го сравняват с Федерер и има защо. След Откритото първенство на САЩ играта му е на значително по-високо ниво. Бекхендът винаги е бил слабото му място. Повечете му съперници го атакуват точно на бекхенд, но той доста е подобрил този компонент от играта си. Виждам, че доста добре му се получава сеченият бекхенд. Връща добре топката и се движи много добре по корта. Той е един от най-добре подготвените физически играчи в тура и това му помага винаги да е на точната позиция”, коментира Джокович. А ние му пожелаваме да падне.

Кефи ли те?

Гости на погребение се озоваха в спешното, яли кексчета с марихуана

Ето какво да избягваш и на какво да наблягаш, ако не искаш да се разделите с Цецка