in

Петрич си има нова фабрика за шампиони

 Петрич обича спорта, брато. Поредното доказателство за това е новата зала за бойни изкуства, която отвори врати в последните дни на септември. Спортен клуб “ENergy”е изграден в памет на Емил Наумов, с идеята от тази зала към световния връх да тръгнат много български таланти. А други да намерят себе си в труден момент, когато спортът е готови винаги да ти подаде ръка.

„Изключително съм щастлива, че мечтата на Емил е вече факт – призна след церемонията по откриването собственикът на клуба Александра Сапунджиева. – Целта на клубът е да помогне на децата да намерят цел в живота си. Искрено се надявам да успеем да помагаме на младежи, които са изгубили пътя си и да открият себе си в спорта. Вярвам че спортът изгражда дисциплина и навици за здравословен начин живот. Желанието ми е да променя културата и да покажа, че физическите упражнения дават различен мироглед. Искрено благодаря на всички, които бяха до мен през изминалите месеци. На треньорите – Слави Стоилов и Тони Петров, На Петър Петров, както и на Любомир Булакиев, който ще води часовете по йога. Любомир помага и на хора, които преживяват паник атаки. Аз самата съм имала този проблем и спортът е нещото, което вярвам, че ми помогна. Благодаря на всички от сърце.“

Така че ако си от Петрич, брато, нашият съвет е да посетиш зала “ENergy”, за да усетиш от първо лице силата на спорта. И ако го сториш, непременно да поздравиш Алекс от нас, ще я познаеш по широката й усмивка.

Кефи ли те?

Как да финтираш депресията

Уволняват полицай, уредил палава фотосесия на сестра си в управлението