in

Мъж се напи и раздаде бакшиши за 80 хил. евро на стриптизьорки, после си ги поиска

Мъж се оплака в полицията за кражба на 80 000 евро, които, по думите му, били задигнати от сейф в хотелска стая, брато. Истински филм, но в следващите редове ще стане по-пикантно! Оказа се, че всъщност пичагата раздал сумата под формата на бакшиши на разюздани стриптизьорки. Чети, чети…

Името на главния герой е Алексей и е от Екатеринбург, но медиите в Русия не разкриват фамилията му, брато. Това, че е Братушка обаче казва всичко, но да се върнем към историята. Той отлетял от Москва за Дубай по служебни дела. Още първата вечер обаче Алексейчо решил да скъса синджира и пил като попишки змей на белослатински събор – демек на умиране.

Мъжът бил в нощен клуб с чанта пълна с пари. Поръчвал си танцьорки, които после завел в хотела. Оказало, че дамите заработвали на частно и като стриптизьорки. Нашият обаче вместо да ги изпере както пише в дебелите учебници, припаднал пиян в стаята, като преди това направил грешката да раздава солидни бакшиши. След като се съвзел, грозната действителност го блъснала като зил.

След намесата на полицията, всички били разпитани. Руснакът пък си поискал обратно раздадените пари. Включително и 500-те евро, които дал на прислужницата същата вечер, в която бил на прът. Най-странното е, че стриптизьорките се навили да си ги върнат и мъжът се прибрал обратно в родината си. Баси тъпите патки, брато.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Един милион искат да й правят бърканичков, ние – също! (СНИМКИ)

Неуспешно предложение за брак от Добрич – хит във фейсбук