in

„Имало едно време в Холивуд” – твърде бял за либералите

Природозащитниците скочиха на новия опус на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд” заради сцени с питбул, феминистките го нападнаха за неприемливи кадри с жени, а либералите като цяло се разгневиха на „непоносимата белота на целия филм”, брато.

Тази фраза е съвсем реална и се използва масово и неиронично от леви прогресивни либерали за всичко, което не съдържа достатъчно мултикултурни образи и елементи, пише “Труд”. Проблемът на медиите и активистите е, че в „Имало едно време в Холивуд” има основно добре изглеждащи бели мъже и жени. Това явно вече е недопустимо. Партийната линия допуска само „мултикултурни” филми.

Брад Пит, Леонардо Ди Каприо и Марго Роби са прекалено бели и красиви за модерния либерален климат на сурова омраза към всичко с европейски характер и произход. Флагманът на съвременното ляво „Гардиън” излезе с гневен коментар срещу филма и призова „Тарантино да бъде отменен”. Умопомрачени и индоктринирани журналисти и активисти съвсем сериозно говорят за бойкоти и протести. Само защото режисьорът, който ги зарадва с „Джанго без окови‘ и сцените на черни, които убиваха бели безнаказано, един път реши да направи филм без демонстративно заклеймяване на белия мъж.

„Ню Йоркър” написа, че филмът на Тарантино е „обидно регресивен”, „смехотворно бял” и „празнуващ звездното излъчване на белите мъже”. Ако думичката бял тук се смени с друг цвят, а посланието се запази, авторът на материала щеше да бъде уволнен, а пред редакцията на изданието щеше да има протести и бунтове. Но расизмът и демонизирането на белите са позволени и насърчавани от либералния ред.

„Ел Ей Таймс” продължи линията със статия, в която съобщава, че е време да спрем да боготворим едно минало на героични бели мъже, което всъщност не било съществувало.

Реакцията към „Имало едно време в Холивуд” и белите звезди в него демонстрира степента на лудостта на модерните либерали. Тези хора са отвъд границата на разума и спасението.

Филмът тръгна в България на 16 август.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Полицай използва служебен хеликоптер, за да снима гола комшийка

17 различни игрища на новия режим на FIFA 20