in

Джордж Р. Р. Мартин: Сериалът по “Игра на тронове” не ми се отрази добре

Авторът на сагата “Игра на тронове” Джордж Р. Р. Мартин призна пред “Обзървър”, че сериалът не му се е отразил добре, брато. А ние какво да кажем, като дебеличкият писател ни е*а бойната слава – тъп финал и чакане на новата книга от поредицата вече 8 години…

Сагата “Песен за огън и лед”, по която е направен сериалът на НВО “Игра на тронове”, все още не е завършена. Остават още две книги “Ветровете на зимата” и “Сън за пролетта”.

“Това, което трябваше да ме накара да се разбързам всъщност ме забави още повече – каза Мартин. – Всеки ден сядах да пиша и дори и да беше добър ден си казвах “Боже, трябва да завърша тази книга! Написал съм само четири страници, а трябваше да съм написал 40!”.

Последният сезон на “Игра на тронове” беше излъчен през май месец и краят на историята навлече гняв и критика от страна на феновете на сагата. От своя страна Мартин коментира, че е успял да се изключи от цялото внимание.

“Нека феновете имат свои теории – добави Мартин. – Аз успях да се изключа от цялото внимание. Някои теории са верни, но други са грешни. Ще разберете когато приключа книгите”.

И в това интервю Мартин не дава никакви насоки кога ще бъде готов с последните два романа от сагата.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Клиент застреля сервитьор заради бавно приготвен сандвич

Похапването на сладко вече не е грях