in

Яко!Яко!

Похапването на сладко вече не е грях

Съвест е когато в 1 през нощта похапваш тайно директно от хладилника на загасена лампа, след като цяла седмица си се мъчил да спазваш режим, брато. Е, да консумираш сладко вече не е грях. Имаме твоята виза за среднощни набези в кухнята. Тя е с лъскави корици и съдържа 20 диетични авторски рецепти. Зад тях стои нашият приятел и фитнес гуру Емануел Июджи.

Братото дълго време ни даваше съвети как да влезем във форма, а след това нахлу с гръм и трясък в кухнята на “Мастършеф”. Сега в ръцете си държи книгата “Направи диетата вкусна”. В нея авторът обяснява основните понятия и хранителни навици които ще ти помогнат да изглеждаш добре без да правиш онези мъчителни, изнервящи и ангажиращи диети, които в повечете случаи завършват с нервна криза.

“Всеки иска да изглежда добре, но и да се наслаждава на храната, която консумира. Затова написах тази книга”, признава с усмивка Емануел. 

Най-мускулестият готвач у нас допълва, че между двете корици могат да бъдат намерени общо 20 здравословни рецепти, които всеки може да направи. А също индивидуална таблица за изчисляване на калории и бонус – тренировъчен сплит за мъже и жени.

Още за книгата ТУК!

Кефи ли те?

Джордж Р. Р. Мартин: Сериалът по “Игра на тронове” не ми се отрази добре

Not Safe For Work
Click to view this post

Полицай използва служебен хеликоптер, за да снима гола комшийка