in

Фейсбук ни предлага професионална помощ, мисли, че ще си посегнем

Животът е непредвидим, брато – днес си в разцета на силите си, утре най-голямата социална мрежа в света ти предлага професионална помощ от вещи лица, тъй като допуска, че си готов да посегнеш на живота си.

Точно това ни се случи на нас, а до този момент вярвахме, че всичко ни е наред. Сега вече се съмняваме в себе си и дори се гледаме подозриелно в огледалото.

Във вторник Фейсбук спря профила на двама от администраторите на Brato.bg. И двамата ще бъдат без такива за срок от 30 дни. Нищо ново, това ни е до болка познато. Но за пръв път ни се наложи да им благодарим, че ни предлагат “да ни помогнат”, като ни насочат към специалисти в борбата с депресията, съветват ни и да говорим за проблемите си с най-близките. Причината? Ето тази снимка, която качихме в нашата фейсбук страница.

Другият профил пък бе блокиран заради забавно стихотворение на тема половото неутрално възпитание в Швеция.

Постът ни е от февруари, но едва сега явно са си го превели. Дори не знаем какво да пожелаем на тези, които са докладвали публикацията, защото са крайно извратени, като може всичко казано от нас да им хареса, че и да си го поискат. Духай-ду-ду!

Можеш да ни подкрепиш и в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

 

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Миa Хaлифa: Направих само 12 000 долара от по*ното

Пет мача, които да не пропускаш този кръг