in ,

Празнуваме международния ден на бирата! Наздраве!

Днес е международният ден на бирата, брато! НА-ЗДРА-ВЕ! Пишем това и разливаме по клавиатурата пиво, защото какъв празник би било, ако не се отпразнува подобаващо! Съществуват различни теории за този ден, но ние знаем, че се чества в първия петък на август.

А за бирата можем да говорим с часове. При това със страст и плам в очите. Факт е, че нея я обичат малки и големи. Пият я кучета, котки, бебета, хора на преклонна възраст. Бирата е живот! Сам знаеш колко пъти те е вдигала след тежък ден в офиса или спор с жената.

Бирата е била в основата на някои от най-великите ти вечери. Само ти и тя знаете в какво се превръщаш, когато удариш 1-2. И в колко случаи именно тя те е отвела на нови места, въпреки че два часа по-рано си се клел, че нямаш сили и се прибираш да спиш.

Бира си пил на рожден ден, на Нова година, на първа среща, на последна среща. Може би дори на погребение. И в много малко случаи тя те е разочаровала.  Така че наздраве, брато! Тази дата трябва да се отбелязва така, както празнуваш рождения си ден! Чин-чин!

Кефи ли те?

Психо милиардер искал да изчисти човешката раса чрез своето ДНК

Зинедин Зидан се завръща на терена на “FIFA 20”