in , ,

„GTA 6” излиза чак след 2 години

Кошмарна прогноза стресна феновете на поредицата “Grand Theft Auto”, брато. Шестата версия на играта ще се забави, твърдят анализатори. По-лошото е, че според специалистите “GTA 6” ще излезе най-рано през април на 2021-а, пише “Труд”.

Първите прогнози бяха, че играта ще види бял свят в първите месеци на следващата година, но това явно няма да се случи. Забавянето обаче може да се приеме като очаквано, с оглед на това, че производителите от “Rockstar” работят върху най-голямата карта в света на “GTA”. Освен това, продължението на “Grand Theft Auto V” се разработва за новите конзоли “PS5” и “Xbox Scarlett”.

“Шестата част на играта със сигурност няма да бъде пусната за “PS4” и “Xbox One”, пише изданието “Techradar”.

В мрежата вече се появиха течове на информация, като се твърди, че сценарият на “GTA 6” ще се развива в 70-те и 80-те години на миналия век. Геймърите пък ще могат да играят само с един главен герой. Той ще бъде израстващ наркобарон, който е вдъхновен от сериала “Наркос” на “Netflix”. Спекулациите са, че мястото на събитията ще е един от измислените, но добре познати градове на поредицата Вайс Сити, Либерти Сити или друг, който ще е базиран на Рио де Жанейро. Историята ще бъде разказана чрез глави със силен акцент върху визуализациите на промените във времето, докато трае нейното развитие. Нищо чудно обаче заради големият теч на информация от “Rockstar” да прибегнат до промени в сценария.

Последната версия “Grand Theft Auto V” излезе през септември 2013-а. Тя включваше три игрални героя, между които играчът може да превключва. Играта стана най-бързо продаваната в историята (800 милиона долара за първия ден), както и третата най-търгувана въобще и финансово най-успешният развлекателен продукт за всички времена с над 6 милиарда долара приходи от цял свят.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Единственият Bottle Cup Challenge, който си заслужава гледането (ВИДЕО)

Хари Кейн вкара на “Ювентус” от центъра (ВИДЕО)