in

Eй, Марк, какво става с Фейсбук?

Клетвите ни са много силни, брато, доказано е вече. През последните няколко месеца Фейсбук се срина на три пъти за ужас на целия свят. Инфлуенсърите са пред сърдечна криза, а г-н Марк Зукърбърг трябва да се обяснява пред акционерите какво се случва със социалната мрежа. И всичко това не е заради нас, но сме сигурни, че и ние имаме пръст в тази работа.

Истината е, че преди година нашата страница “брато” във Фейсбук беше изтрита. В нея бяхме събрали 200 000 съмишленици, с които се смеехме на дебилни шеги, видеа и зяпахме яки каки. Уви, една сутрин се събудихме без тази екстра и никой не ни даде отговор какво се случи. Беше заради картинката, върху която слагахме забавни текстове. Имало чаша и пура, а въпросното фото бе закупено от сайта за снимки.

Майната му, и това преглътнахме, въпреки че не го заслужавахме. И сега имаме нова страница със солидно присъствие на пичове и стабилни Цецки. Сигурни сме обаче, че не сме единствените. И други негодуват от репресиите в мрежата и строгите правила, които на моменти наподобяват на живота в Серерна Корея, без да сме били там. А и Фейсбук не е същият. В сряда пак се срина, а с него и Инстаграм. Снимките не се отваряха, а част от функциите не работиха заради бъг.

Говорител на социалната мрежа разкри, че се работи интензивно за отстраняването на проблема. Приложението „Месинджър”, което се инсталира отделно, също създава проблеми.

Кефи ли те?

Новите правила във футбола

Ужас: 45 000 бутилки бърбън изгоряха в пожар (ВИДЕО)