Eй, Марк, какво става с Фейсбук?

Eй, Марк, какво става с Фейсбук?

Клетвите ни са много силни, брато, доказано е вече. През последните няколко месеца Фейсбук се срина на три пъти за ужас на целия свят. Инфлуенсърите са пред сърдечна криза, а г-н Марк Зукърбърг трябва да се обяснява пред акционерите какво се случва със социалната мрежа. И всичко това не е заради нас, но сме сигурни, че и ние имаме пръст в тази работа.

Истината е, че преди година нашата страница „брато“ във Фейсбук беше изтрита. В нея бяхме събрали 200 000 съмишленици, с които се смеехме на дебилни шеги, видеа и зяпахме яки каки. Уви, една сутрин се събудихме без тази екстра и никой не ни даде отговор какво се случи. Беше заради картинката, върху която слагахме забавни текстове. Имало чаша и пура, а въпросното фото бе закупено от сайта за снимки.

Майната му, и това преглътнахме, въпреки че не го заслужавахме. И сега имаме нова страница със солидно присъствие на пичове и стабилни Цецки. Сигурни сме обаче, че не сме единствените. И други негодуват от репресиите в мрежата и строгите правила, които на моменти наподобяват на живота в Серерна Корея, без да сме били там. А и Фейсбук не е същият. В сряда пак се срина, а с него и Инстаграм. Снимките не се отваряха, а част от функциите не работиха заради бъг.

Говорител на социалната мрежа разкри, че се работи интензивно за отстраняването на проблема. Приложението „Месинджър”, което се инсталира отделно, също създава проблеми.