in

Гледай бенефиса на Вергов и Карамазов в “Спанак с картофи”

За трета поредна година грандиозна открита театрална сцена ще издигне снага пред Народния театър в София. “Театър пред театъра” е нещо уникално, съчетаващо културата и лятото в едно. Третото издание  е между 2 и 11 юли в София, а комедията “Спанак с картофи” е сред постановките, които ще бъдат част от програмата.

Постановката е една безумно смешна и същевременно интелигентна, съвременна комедия. Тя е световен хит, поставен в повече от 23 страни, сред които: Германия, Русия, Чехия, Италия. Страни, в които футболът е огледало на живота, който ни заобикаля, от политика до псуващия фен.

Пиесата разказва за живота и сблъсъка на трима мъже, заключени в съблекалня на един футболен стадион. Тези мъже са футболни съдии и всеки от тях носи в себе си свой проблем, своя тема, в които всички ние ще припознаем както самите нас, така и действителността, в която живеем.

Актьорският състав включва Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Герасим Георгиев-Геро. Има едно но – за последните двама “Театър пред театъра” ще бъде бенефис в легендарната постановка.

Затова ако се чудиш какво да правиш, брато, всеки гаджето или приятелите и отидете на малко културка. Пък после може да ударите някоя друга бира пред Народния. Това си е традиция.

Кефи ли те?

Снимат сериал за Гунди, може да има и филм

Хенри Кавил става Шерлок Холмс