in

Първият международен влог на BratoTV – октопод, бира и спомени за Евро 2004

Направихме го, брато – бяхме в чужбина. Не е страшно, даже хората са съмнително любезни. Чак ни се струва, че кроят нещо. За целта обаче отидохме твърде далеч от нашите георгафски ширини, а именно в Португалия.

Там се отдадохме обаче на любимото на всеки българин занимание – храненето. Опитахме от всичко, пихме и каквото ни видяха очите. Най-вече алкохол.

Лисабон все пак е градът на усмихнатите хора, доброто вино и вкусната храна. Бирата също не е за подценяване, а впечатление правят и редицата нестандартни начини за придвижване – от екзотиката Тук-тук, до легендарния трамвай №28 или фуникулярите. Или електрическа тротинетка под наем. Столицата на Португалия е известна със своя неповторим чар и седемте хълма, върху които е разположен.

Най-ценният съвет, който получихме преди да посетим Лисабон, бе да не взимаме под внимание цената на виното – без значение дали то е от 2 или 20 евро, качеството е добро. Така и се оказа. Успоредно с това градът има своята неповторима атмосфера, съчетаваща по нещо и от Европа, и от Южна Америка. Лисабон трудно може да се опише, той трябва да се преживее. Така, както на нас ни бе препоръчан, така и ние го препоръчваме сега. Но първо виж видеото.

Очаквайте скоро влог и от Мадрид за финала в Шампионската лига!

Кефи ли те?

Футболен клуб „Валенсия“ издигна статуя на сляп фен

Кобрата: Вече водим преговори за мач с Руис през ноември