in

Двойници на героите от “Игра на тронове” от реалния живот

В този живот, брато, всеки си има двойник. Още помним снимката на един приятел с турски сервитьор, приличащ си едно към едно с Димитър Бербатов. Но това далеч не е единственият подобен пример. В сериала “Как се запознах с майка ви” пък имаше специален епизод, в който Тед, Маршал, Робин, Лили и Барни намираха своите двойници.

Виж още, брато: Имитирай Зак Галифианакис, за да изкарваш 200 хил. долара от партита 

И за да останем на филмова вълна, тук сме, за да ти покажем, че героите от “Игра на тронове” също имат такива в реалния живот. А удивителната прилика прави обикновените хора известни и разпознаваеми и дори им помага да печелят пари.

24-годишният пакистански сервитьор Рози хан от град Равалпинди дори не беше чувал за сензационния телевизионен сериал на HBO, докато чужденците започнали да го молят да си направят снимка заедно. Младият мъж е като две капки вода с Тирион Ланистър (Питър Динклаж). Освен факта, че мъжете са едно и също лице, те са и с еднаква височина: 135 сантиметра. А заради приликата си, Рози вече се снима в реклами…

20-годишният Джамарко Бучелато от Палермо, Сицилия, е двойникът на Джон Сноу (Кейт Харингтън), а феновете постоянно го спират на улицата, за да получат автограф. Той превърна своята особеност в добра работа на непълен работен ден, като участва в различни събития в цяла Италия и Европа.

На Апенините има и още един двойник на герой от троновете – Роберта Патаро от Торино се превърна в интернет звезда, благодарение на приликата с Емилия Кларк. Всичко тръгва от една снимка, която 24-годишната италианка публикува в социалните мрежи през април 2018 г. Оттогава е събрала цял фен клуб.

А Стефани Лорен от Канада, твърди, че не вижда никаква прилика между нея и британската актриса Мейси Уилямс. Единствената подобна черта, според нея, са изразителните вежди.

Кефи ли те?

Кандидат-депутат в Индия: Семейството ми е от 9 души, получих 5 гласа на изборите

Репортер прецака номер с тухли на фалшив кунг-фу мастър (ВИДЕО)