in

Имитирай Зак, за да изкарваш по 200 хил. долара от партита (СНИМКИ)

zach_galifianakis_lookalike_01

Стоиш си вкъщи и се чудиш как да изкараш пари, нали така? Всяка идея, която ти идва е налудничaва и ти се струва, че ще удариш на камък. Не така мисли Тадеус Калиноски, който в момента е най-добрият имитатор на Зак Галифианакис и по-точно на образа му като Алън във филма “Последният ергенски запой”.

Теди заработва по 200 хил. долара годишно и то от партита в Лас Вегас. За целта той е зарязял предишния си живот и се е впуснал в това си начинание с брадата напред.

Все пак зад всеки успял мъж стои по един развод, ние поне така мислим. Така е и при нашия Тед, който след като прекратява всякави отношения с жена си, решава, че може да прави каквото си иска. И е прав! Първоначално се депресира, качва килограми, пуска брада и един ден се поглежда в огледалото, осъзнавайки колко много прилича на лудия и забавен Алън, който обича живота и вечно остава неразбран.

За всяко влизане в заведение нашият човек получава по 1000 долара, безплатно пиене и много мацки. Нямаме търпение да се оженим, за да се разведем, брато.

zach_galifianakis_lookalike_02

AlanFPM26 WITH GIRLS AT HUSTLER CLUB.jpg

FRONT PAGE MEDIA ALAN WITH BRADLEY COOPER.jpeg.jpeg

Кефи ли те?

Да си отвориш бира с лист хартия (ВИДЕО)

Той се опита да премине покрай митничари с 146 айфона по тялото си (СНИМКИ)