in

Най-честите лъжи в сайтове за запознанства

В сайтовете за запознанства се лъже повече, отколкото на карти в затвора, брато. Това го знаем без да сме влизали в панделата. Засега. Но пък сме използвали различни никове, за да търсим запознанство с аткрактивни жени с цел леки връзки. Както и да е, тук сме, за да разкрием някои от най-често срещаните лъжи в този вид комуникация.

Следващите няколко примера не са наши, а на сайта BuzzFeed, където обърнаха сериозно внимание на този проблем, ако може така да се изразим. На първо място по опашатост е лъжата, че си нов посетител на въпросния сайт. Това била най-често срещаната глупост, която изтъквали мъжете и жените.

Виж още, брато: Тайландка показа как да се разпознават истинските от силиконовите гърди

Второто и далеч по-логично е изкуственото “повишение” на социалния статус. Това не е чак такъв проблем, защото във Фейсбук и Инстаграм всички афишират какъв живот живеят, а вечер се свиват на кравай в леглото и плачат с глас. Знаем се.

В тройката на популярните лъжи влизат и мнимите пътешественици. Те най-често се представят за блогъри и фрийлансъри, кръстосващи четирите краища на планетата и работещи на екзотични места.

Ние от Brato.bg обаче имаме съвсем друга тройка на лъжите в сайтовете за запознанства. На първо място ни е “тук съм, за да срещна нови приятели”. Това е като да отидеш в публичен дом, за да си търсиш приятелка, с която да си споделяш мъките в любовта. Пълни глупости. Често са ни пробутвали този номер и сме сигурни, че е било, защото не сме отговаряли на критерия на въпросната мацка. Сигурни сме, че и на теб ти се е случвало.

Втората най-голяма лъжа, която сме срещати, е с изискванията на Цецката – винаги споделя, че не е меркантилна, а след това подпитва каква кола караш, къде живееш и дали заплатата ти е като на министър. А тройката допълва снимките – рядко можеш да познаеш човека, с който си си чатил на живо. Все така става, че някак нещата са малко по-различни…

Но такъв е животът, брато, самите ние не сме перфектни, не го и крием. Имай предвид обаче, че най-голямата лъжа, на която можеш да попаднеш, е да си пишеш с момиче, което накрая да се окаже застаряващ палав чичко. Ужас! Да не дава Господ!

Кефи ли те?

Къде, кога, защо и кой е създал българската азбука?

Кандидат-депутат в Индия: Семейството ми е от 9 души, получих 5 гласа на изборите