in , ,

Първи трейлър на „То: Част втора”

Чакайки първия трейлър на „То: Част втора” („It: Chapter Two”) отново си спомнихме, че имаше време, при това не толкова отдавна, когато екранизациите по романи и разкази на Стивън Кинг бяха предимно жалки опити, които рядко заслужават да им се отделят два часа, а няколкото изключения, като „Сиянието“, „Мизъри“ и „Изкуплението Шоушенк“ например, са в другата крайност, единствени по рода си класики, пишат братоците от operationkino.net.

„То“ на Андрес Мушети е един от филмите, които промениха някогашното положение – определено не е шедьовър, но за сметка на това беше изключително успешен и съответно, както знаете, продължението му събра изненадващо известни имена за ролите на порасналите членове на „Клуба на неудачниците“.

А те са: Джеймс Макавой като порасналия Бил, Джесика Частейн като Бев, Бил Хейдър като Ричи, Джеймс Рансън като Еди, Анди Бийн като Станли, Джей Райън като Бен и Айзея Мустафа като Майк. Вижте ги в първия трейлър и може да сте сигурни, че любимият ни клоун Пениуайз, отново в изпълнение на Бил Скарсгард, е на линия, за да им вгорчи живота.

Трябва да признаем, че изглежда доста прилично. Но няма да си позволим да се ентусиазираме, първо защо фокусът е главно върху една сцена (между другото, бабето е страшна и печели наградата ни за едно от най-“creepy” нещата, които сме виждали напоследък), а ни се искаше да видим повече от останалите герои, и второ, защото трейлърът на първа част също беше страхотен, пък филмът леко разочарова голяма част от нас. Иначе, дотук добре.

Режисьор на „То: Част втора” („It: Chapter Two”) е Андрес Мушети („Mama“, „То“), а сценарият е на Гари Дауберман по романа на Стивън Кинг. В главните роли ще видим Джесика Частейн, Джеймс Макавой, Бил Хейдър, Бил Скарсгард, Джей Райън, Джеймс Рансън, Айзея Мустафа, Анди Бийн, Ксавие Долан, Уил Байнбринк, Джес Уекслър, Тийч Грант, Джейдън Либерхър, София Лилис, Уайът Олеф, Фин Улфхард, Джереми Рей Тайлър, Чоузен Джейкъбс, Джак Дилън Грейзър.

Премиерата е 6 септември 2019.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Най-горещата баба навърши 40 (СНИМКИ)

Икер Касияс или Свети Икер